Verhuur Verhuur

Naast alle kerkelijke vergaderingen vinden in ‘Het Anker’ ook allerlei activiteiten plaats die niet direct met kerkenwerk te maken hebben en worden georganiseerd door derden of verenigingen. Zoals zangverenigingen, muziek- of EHBO-cursussen, vergaderingen of lezingen. Ook Yunio maakt gebruik van Het Anker voor onder meer het consultatiebureau.

We kunnen ons voorstellen dat u als vereniging of groep ruimte zoekt om uw hobby te kunnen uitoefenen. Ook groepen die bijvoorbeeld cursussen organiseren of lezingen geven kunnen van Het Anker'gebruik maken.

Uitvaarten & Condoleances
Het Anker wordt regelmatig gebruikt voor het houden van samenkomsten rond een uitvaart. Hieronder verstaan we de samenkomst om afscheid te nemen voor een begrafenis of crematie en/ of na afloop van de plechtigheid voor bijvoorbeeld een koffietafel . Ook een condoleanceavond hoort tot de mogelijkheden. Op deze wijze willen wij u graag terzijde staan.

Zalen
‘Het Anker’ bestaat uit de volgende ruimtes:

De Deel
Door de warme sfeer die ’De Deel’ uitstraalt is deze voor vele doeleinden te gebruiken. Kleine en grote groepen ontmoeten elkaar hier graag. ’De Deel’ beschikt over een geluidsinstallatie en een groot projectiescherm.
Beste kamer & Knechtenkamer
De 'Beste' en 'Knechtenkamer' zijn wat kleinere goed verlichte kamers waar kleine groepen zich prima thuis voelen.
Hooizolder
De ruime goedverlichte “Hooizolder” biedt ruimte aan 20 tot 30 personen.
Ideaal voor vergaderingen, cursussen of creatieve hobby.

De ruimtes worden per dagdeel verhuurd.  Voor vaste gebruikers geldt na overleg een standaard tarief.

Paasviering Kerk, doopdienst, m.m.v. de cantorij o.l.v. Joop van Goozen
datum en tijdstip 21-04-2019 om 10:00 uur
Voorafgaande aan de dienst om 8.45 uur het paasontbijt in het Anker.
Zie de agenda en de homepage voor meer info.
Tijdens de dienst is er oppas voor de allerkleinsten in het Anker. meer details

tiende paasontbijt
datum en tijdstip 21-04-2019 om 8:45

Kerkdienst kerk