Collectemunten Collectemunten

Veel gemeenteleden vinden collectemunten een praktisch middel: niet meer haastig op zoek naar geld voor een collecte. De kwitantie die u ontvangt bij aankoop kunt u gebruiken bij eventuele fiscale giftenaftrek. De munten zijn te verkrijgen bij René Kranenborg, Kon. Emmastraat 4, e-mail

Verjaardagsfonds Verjaardagsfonds

Gemeenteleden ontvangen op hun verjaardag een persoonlijke verjaardagswens. Daarbij heeft u de mogelijkheid tot een gift voor het 'verjaardagsfonds'. Opbrengsten worden besteed aan een bijzonder doel dat jaarlijks wordt gekozen. De besteding èn opbrengsten kunt u volgen in het kwartaalblad Engelenbak.

Adres, route en gegevens Adres, route en gegevens

Adresgegevens
De Remigiuskerk, ook wel de Dorpskerk met de 'dikke toren' vindt u aan de Dorpsstraat 20, Steenderen. Het plein voor de kerk biedt voldoende parkeergelegenheid.

Ontmoetingscentrum Het Anker vindt u tegenover de kerk aan de J.F. Oltmansstraat 7.
Overige adressen en contactgegevens vindt u onder 'Contact'.

Route naar Remigiuskerk

Grotere kaart weergeven

Financiële gegevens
College van Kerkrentmeesters, t.n.v. kerkelijk bureau