Kinderkerk Kinderkerk

De Kinderkerk
De kinderkerk heet alle kinderen tussen de 4 (soms 3 ) en 12 (soms 13) jaar welkom! Om op een eigen wijze een plek te vinden en te krijgen in de gemeente, gelijkwaardig aan volwassenen maar met eigen vormen en verhalen.

Wat doen we daar?
Elke zondag is er kinderkerk  voor kinderen van de basisschoolleeftijd. We starten - samen met de andere gemeenteleden - in de kerk om 10 uur. Na ongeveer 10 minuten gaan we met de kinderen naar het Anker. We nemen de lantaarn mee: het licht van Christus.

In het Anker wordt een verhaal verteld. We maken daarbij gebruik van materiaal van 'Vertel het maar', leuk en speels en voor ieder niveau. Daarna gaan we aan de slag met een verwerking . Denk aan een spel, knutselen, toneel, zingen, etc. Voordat de dienst is afgelopen komen we (meestal) weer terug voor de zegen.

Met onder meer advent, Kerst en de veertigdagentijd voor Pasen werken we aan een project. Maar ook als er een kindje gedoopt wordt - of bij andere bijzondere momenten - zorgt de kinderkerk voor een aangepast programma.

Ook in de zomervakantie zijn kinderen van harte welkom in de kerk! Ze blijven dan in het kerkgebouw; achterin de kerkzaal of onder de toren. Er is leiding aanwezig die een mooi programma heeft voorbereid. Knustelen, lezen, verhalen of kleuren: voor iedere leeftijd is er wel wat bij.

Paasviering Kerk, doopdienst, m.m.v. de cantorij o.l.v. Joop van Goozen
datum en tijdstip 21-04-2019 om 10:00 uur
Voorafgaande aan de dienst om 8.45 uur het paasontbijt in het Anker.
Zie de agenda en de homepage voor meer info.
Tijdens de dienst is er oppas voor de allerkleinsten in het Anker. meer details

tiende paasontbijt
datum en tijdstip 21-04-2019 om 8:45

Kerkdienst kerk