PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we in de Remigiuskerk. Na afloop nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

Wanneer u ons full colour kerkblad Kerk Zijn digitaal wilt ontvangen  kunt u zich aanmelden bij Bart Boenink. Kerk Zijn verschijnt 6 x per jaar.

 
NIEUWS NIEUWS
Zondag 10 november: Jong- en oudviering!
Wat is jouw naam? Het is het thema van de Jong- en oudviering op 10 november. De viering is voorbereid door kinderen en jonge tieners samen met voorganger Erik Jansen uit Deventer. Waarom hebben we een naam? Wat doet het met ons en wat betekent je naam? Waarom komen sommige namen vaker voor in de bijbel. En... weet u of weet jij wat de eigen naam betekent? Vragen uit de voorbereiding die ook zondag langs komen! B2B (Back to basic) zorgt weer voor de muzikale begeleiding. De uitgangscollecte is voor Project Hoop. U én jij zijn van harte uitgenodigd!

Eerste zondag van de maand: kinderkerk, tienerkerk én oppas
Iedere zondag zijn kinderen van harte welkom bij de Kinderkerk. Speciaal voor jou maakt het driekoppige team steeds weer een tof programma! Op de eerste zondag van de maand maken we het nog leuker: voor tieners is er dan Tienerkerk en voor de allerkleinsten vaste oppas. Natuurlijk is er dan ook Kinderkerk. Kortom: kerk voor 0 tot 100 (en ouder) op zondag 6 oktober, 3 november, 1 december en op 12 januari (een weekje later vanwege de kerstvakantie). 

Geslaagd kloosterweekend
Van 27-29 september is een groep naar het klooster in Oosterhout geweest. Een persoonlijk verslag ervan kunt u hier lezen.
Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. 
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10:00 uur
meer details

Eat & Meet
datum en tijdstip 17-11-2019 om 17:30 uur
meer details

gespreksavond Verhalen van hoop
datum en tijdstip 19-11-2019 om 20:00 uur
meer details

Eeuwigheidszondag, m.m.v. de cantorij
datum en tijdstip 24-11-2019 om 10:00 uur
meer details

eerste Advent, tienerkerk en XL kinderkerk
datum en tijdstip 01-12-2019 om 10:00 uur
meer details

Adventsconcert Full House en Friends
datum en tijdstip 01-12-2019 om 15:30 uur
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.