Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we in de Remigiuskerk. Na afloop nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

Wanneer u ons full colour kerkblad Kerk Zijn digitaal wilt ontvangen  kunt u zich aanmelden bij Bart Boenink. Kerk Zijn verschijnt 6 x per jaar.

NIEUWS NIEUWS
Eerste zondag van de maand: kinderkerk, tienerkerk én oppas
Iedere zondag zijn kinderen van harte welkom bij de Kinderkerk. Speciaal voor jou maakt het driekoppige team steeds weer een tof programma! Op de eerste zondag van de maand maken we het nog leuker: voor tieners is er dan Tienerkerk en voor de allerkleinsten vaste oppas. Natuurlijk is er dan ook Kinderkerk. Kortom: kerk voor 0 tot 100 (en ouder) op zondag 6 oktober, 3 november, 1 december en op 12 januari (een weekje later vanwege de kerstvakantie).

Geslaagd kloosterweekend
Van 27-29 september is een groep naar het klooster in Oosterhout geweest. Een persoonlijk verslag ervan kunt u hier lezen.

Concert Enjoy op 26 oktober: Schilderen met muziek
Het is bijna weer zover! Het koor Enjoy geeft een concert in de Remigiuskerk o.l.v. dirigent Piet Piersma en muzikaal ondersteund op de piano door Lucian Venderink.
Dit keer is het thema "Schilderen met Muziek". Er zijn voor dit optreden mooie nummers geselecteerd. De muziek zal worden ondersteund met beelden van schilderkunst. Doeken die passen bij de muziek. De nummers worden afgewisseld met teksten en gedichten. Zo ontstaat een eenheid van muziek, beeld en tekst. Een waar spektakel voor oor en oog.
De entree is gratis. Het concert begint op 20.00 uur en de kerk is open om 19.30 uur.

Startzondag 2019
Op 8 september werd in de Remigiuskerk de startdienst gehouden, de aftrap voor het nieuwe seizoen. Het landelijke thema van de PKN ‘Een goed verhaal’ werd gevolgd. Lees hier verder en klik hier voor de foto's.

Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet.

open avond Het Passion, Hummelo
datum en tijdstip 15-10-2019 om 19:30 uur

gespreksavond Verhalen van hoop
datum en tijdstip 15-10-2019 om 20:00 uur