Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we weer in de Remigiuskerk. Na afloop van de diensten nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

Wanneer u ons full colour kerkblad Kerk Zijn digitaal wilt ontvangen  kunt u zich aanmelden bij Bart Boenink. Kerk Zijn verschijnt 6 x per jaar.

NIEUWS NIEUWS

Uitnodiging
Ds. Fini van Zoelen gaat eind juni a.s. met emeritaat.
Op zondag 16 juni 2019 wordt zij ‘losgemaakt’ als predikant van onze gemeente.
Wij nodigen u vriendelijk uit deze dienst bij te wonen om 14.00 uur in de Remigiuskerk,
Dorpsstraat 20 in Steenderen. Van 13.00 tot 13.45 uur wordt u ontvangen met koffie en thee.
Na de dienst is er een informeel samenzijn in de kerk.

De kerkenraad

Paaschallenge 2019
Negen jongeren werden uitgedaagd in de nacht van Stille Zaterdag. Het spel begon op zaterdagavond met een 'Laatste Avondmaal' en eindigde met een ontknoping bij zonsopgang op Paasmorgen. Het thema was: 'Winnen of verliezen?  De jongeren kregen in die 10 nachtelijke uren escaperoom-achtige puzzels die ze moesten oplossen, kregen te maken met achtervolgingen en gesprekken in de nacht. Het lukte alle deelnemers uit Steenderen en omgeving om het de hele nacht vol te houden. Ze besloten uiteindelijk zelfs om met elkaar dit evenement af te sluiten aan de gezellige tafels van het Steenderense paasontbijt. Een echte beproeving om een beetje te kunnen invoelen hoe de laatste dagen van Jezus zouden zijn geweest. Hier zijn de foto's te zien.

Paasknutselmiddag weer druk bezocht
Maar liefst 50 kinderen deden dit jaar mee aan de Paasknutselmiddag, die door het jeugdwerk van onze kerk op donderdagmiddag 11 april werd georganiseerd. Kijk hier voor de leuke foto's!

‘Proeverij van The Passion’ op 14 april
 Op zondagavond 14 april, Palmzondag, werd in onze Remigiuskerk  een ‘Proeverij van The Passion’ gehouden.  Er werd gestart met een stille tocht vanaf de RK Willibrordkerk. Een verslag staat in het nieuwsbulletin, onder Overige Berichten  Een fotoverslag volgt binnenkort.

Herman Haan vertelt hier over the Passion Steenderen

datum en tijdstip 26-05-2019 om 10:00 uur