PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we weer in de Remigiuskerk. Na afloop van de diensten nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

 
NIEUWS NIEUWS

Jubileumweekend partnergemeente Mahlis
Het afgelopen Hemelvaart weekend vierden we het 30 jarig jubileum van het contact tussen de kerkelijke gemeenten Mahlis e.o en Steenderen-Bronkhorst. Lees het verslag  van het weekend in het nieuwsbulletin.

Afscheid kinderkerk
Op zondagmorgen 3 juni namen Bente Schieven, Emma Steentjes en Iris Groeneveld afscheid van de kinderkerk.  Hoewel… afscheid? “Afscheid nemen bestaat niet, zegt een liedje al”, vertelde Leonie Vredegoor namens de kinderkerkleiding aan het drietal. “We gaan ook geen afscheid van jullie nemen. Tenminste, dat hopen we niet. We zien jullie vast nog terug in de kerk. Maar voor jullie is het tijd voor iets nieuws. Lees hier verder.

 

 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 22-07-2018 om 10:00 uur
meer details

Ontspanningsmiddag HVD
datum en tijdstip 20-10-2018 om
meer details

 
KERK ZIJN
 
Klik om KERK ZIJN nr 3 te lezen
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.