PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we weer in de Remigiuskerk. Na afloop van de diensten nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

 
NIEUWS NIEUWS

   
Voorproefje Bob Dylan-avond
Een goed gesprek was het thema  van de startdienst met als doel in gesprek te raken met elkaar en met mensen die wat minder bekend zijn met onze kerk en gemeente.
Gekoppeld aan dit thema Kerkproeverij gaan we dit seizoen verder met een aantal activiteiten op de zondagavond.
In het komende seizoen komen er vier programma’s onder leiding van Herman Haan, in het teken van kunst, muziek, cultuur en geloof. Het wordt een ‘Proeverij’: een kennismaking met geloof en kerk, op een geheel nieuwe wijze. Want juist onze Achterhoek kenmerkt zich door creativiteit, met veel muzikanten en kunstenaars op allerlei vlak. Enkelen van hen worden uitgenodigd op een zondagavond mee te werken aan een ‘Proeverij’ in onze kerk.
Zo zal de eerste ‘Proeverij’ plaats vinden op  zondagavond 28 oktober.
Die avond wordt ‘De Avond van Bob Dylan’. Bob Dylan, wie kent deze zanger en songwriter niet! Diverse lokale en regionale muzikanten zoals Marise den Bakker, Full House Lisanne Knol en Derk Jan Terpstra, zullen een lied van hem vertolken. Hou de avond vast vrij. Meer informatie volgt binnenkort. 
 

 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 23-09-2018 om 10:00 uur
meer details

Eat & Meet club
datum en tijdstip 23-09-2018 om 17:30
meer details

Sterrenkoor repetitie
datum en tijdstip 24-09-2018 om 15:00
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.