diensten diensten

Niet alleen op zondag
Naast de zondagse eredienst komen we ook op andere dagen en tijdstippen samen zoals Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag, Hemelvaartsdag, Dankdag, Kerstavond, Eerste Kerstdag en Oudjaarsavond.

De exacte data en tijdstippen vindt u in de agenda, Kerkleven en in de papieren versie van het kwartaalblad De Engelenbak.

Verschillende diensten
Diensten met medewerking van o.a. de kinderkerk, jeugd, de basisscholen, de ZWO-werkgroep en de Raad van Kerken worden thematisch voorbereid met en door de groepen zelf. Deze speciale diensten vindt u in de agenda.

De cantorij maar ook andere koren of musici verlenen soms medewerking aan diensten.

Heilig Avondmaal
Op minstens vier zondagen per jaar en op Witte Donderdag vieren wij een Dienst van Tafel, door het delen van brood en wijn. Ons avondmaal is open: gasten en ook kinderen worden van harte uitgenodigd deel te nemen. De geloofsbelijdenis is een belangrijk element van de Avondmaalsviering.

Paasviering Kerk, doopdienst, m.m.v. de cantorij o.l.v. Joop van Goozen
datum en tijdstip 21-04-2019 om 10:00 uur
Voorafgaande aan de dienst om 8.45 uur het paasontbijt in het Anker.
Zie de agenda en de homepage voor meer info.
Tijdens de dienst is er oppas voor de allerkleinsten in het Anker. meer details

tiende paasontbijt
datum en tijdstip 21-04-2019 om 8:45

Kerkdienst kerk