Elke week op woensdag

Anker
Tijdstip:
 15:00 uur  - 15:45 uur

Het winterseizoen is weer begonnen, tijd voor warmte en gezelligheid binnenshuis. Maar ook tijd om stil te staan bij het Woord wat een leven lang met ons mee mag reizen: De Bijbel, dat oude boek waarin God door de eeuwen heen tot mensen heeft gesproken.
Heel lang geleden werd een kleine jongen, Samuël door God al geroepen om bij Hem te horen. En God wil nog altijd met mensen en ook met jonge kinderen een ontmoeting hebben. Om daar meer over te weten te komen is er in de kerk ook de basiscatechese.
Graag willen we alle kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool hiervoor uitnodigen. Als kinderen van groep 6 hiervoor belangstelling hebben, zijn ze ook hartelijk welkom. Ds. Jaqueline Kraijenbrink zal de middagen begeleiden.

Kerkdienst, kerk Palmzondag XL dienst (AFGELAST)
datum en tijdstip 05-04-2020 om 10:00 uur

Steenderense Passion (gaat niet door)
datum en tijdstip 05-04-2020 om 20:00 uur