Speciale acties Speciale acties

Voedselbank
Al voor het derde jaar mochten we op de Dankdag voor gewas en arbeid levensmiddelen inzamelen voor de Voedselbank in Zutphen. Om zo ook een naaste te zijn voor mensen in een situatie van vaak (verborgen) armoede.

Samenloop voor Hoop

Al twee maal liep een team van onze gemeente mee in de SamenLoop voor Hoop, een 24-uurs wandelevenement waarmee het leven gevierd wordt, (ex)kankerpatiënten in het zonnetje worden gezet, overledenen herdacht en geld ingezameld voor kankeronderzoek. Het geeft een geweldig gevoel van samenhorigheid: 24 uur in touw zijn, fijne gesprekken voeren, lol maken en - op deze manier - geloof handen en voeten geven. Veel gemeenteleden maakten een kaarsenzak voor iemand die hun lief is/was voor de Kaarsenceremonie op de late avond. De volgende keer zijn we weer van de partij, met - hopelijk - een nog grotere groep gemeenteleden.

Erwtensoepactie
Aan het begin van ieder jaar nemen leden van onze gemeente deel aan de jaarlijkse 'erwtensoepactie': huis aan huis wordt erwtensoep verkocht. Met de opbrengst kan de Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek haar projecten een extra impuls geven. De laatste keer werd de opbrengst besteed aan kook- en voedingslessen op de dovenschool in Boca Chica.

Avondgebed
datum en tijdstip 17-10-2018 om 19:30 uur